Huurprijs stelling

Wij hebben een winkel in Scheveningen (Den Haag) en bieden daar ruimte voor particulieren en bedrijven aan, om zichzelf te promoten.
Dit kan door middel van reclame of door producten te verkopen.

Huur Prijzen

Graag wil ik beginnen met het uitleggen hoe de productverkoop gaat:

U kunt ons concept gebruiken als extra filiaal, afhaalpunt of experience center.

Er zijn in onze winkel verschillende mogelijkheden:

Een van de mogelijkheden is om bij ons een complete stellingkast huren en hierop uw artikelen uit te stallen, maar u kunt ook alleen één plank van een kast huren.

Heeft u kleine of krasgevoelige artikelen dan kunt u bij ons ook een stoffen plankbekleding huren, behalve de functionaliteit biedt dit ook een extra uitstraling en valt het meer op dan kasten zonder.

Het enige dat u hoeft te doen is een display optie te kiezen. De spullen neer te zetten of dit door ons te laten doen als u te ver weg woont.

U bepaalt zelf de prijs van de artikelen.
Uiteraard werken wij met een contract en een borg van € 30,-.
De opbrengst van de goederen in uw kast zal door ons worden bijgehouden en in de eerste week van de volgende maand worden uitbetaald.

Doc huurovereenkomst

Wij willen u vragen om, voordat u bij ons komt met uw spullen, een inventarislijst te mailen met een overzicht van wat u komt brengen en de prijzen daarvan.
Wij kunnen dan vooraf alvast de prijsstickers maken en dan hebben we de tijd om een goede plek te kiezen voor de spullen.

Reclameborden

Boven onze stellingkasten hebben wij mooie reclameborden hangen waar uw reclame in geplaatst kan worden. Deze reclameborden hebben het formaat van 50x50cm. De reclame wordt ook op onze website vermeld. Hieronder een overzicht van de kosten: Reclamebord boven de stellingkasten € 50,00 p.m.

Plankbekleding

Om uw spullen in onze stellingkast, plank of vitrine nog beter aan te bieden verhuren wij plankbekleding. Door de gekleurde ondergrond van de plank valt uw product beter op. De kosten van de bekleding geldt voor het hele termijn, en zal bij beschadiging vervangen worden.

Verkoop op afstand

Het is een mogelijkheid om de spullen naar ons toe te sturen, bij aankomst zullen wij de items labelen en uitstallen. Na het huurtermijn zullen wij alles weer netjes opruimen (Spullen terugsturen) en uiteraard het financiële gedeelte verder afronden. Kosten € 15,00 p.w.